A Schneider testvérek nyitják újra a Kiskastélyt Bólyban
Mi a hagyományos vendéglátásban hiszünk. Nem kiszállítani, hanem vendégeket fogadni szeretnénk - mondták a testvérek.
Vince-nap: Baranyában újraéledt a hagyomány, ünnepelnek a gazdák
Sok bort kell inni ilyenkor, hogy jó legyen a termés.
Legyen Baranya, Európa aranya! 2024-re felkerülhetünk a gasztronómiai térképre
Hatalmas közösségi összefogás a dolog kulcsa.
Zabálják a pécsi Jamie Oliver gasztrovideóit a magyar háziasszonyok!
Mikes Márk egy-egy videóját egymillióan nézték meg. Te láttad már?
A cukorbetegségből az önellátó életmódig meg sem állt a pécsi paradicsomtermesztő
Nagy akaraterő, és egy lesújtó diagnózis kellett Csendes Ildikónak ahhoz, hogy otthagyja virágzó pécsi vállalkozását, és paradicsomtermesztésbe fogjon Husztóton.
Menő gasztro- és életmódtábor indul a pécsi gyerekeknek!
Kulináris kalandozás, tartásjavító gyakorlatok, modern főzési technikák és a legmenőbb mozgásformák: ebbe mind belekóstolhatnak a pécsi gyerekek!
Pécsi vendéglátósok: A félősök még mindig rendelnek, pedig nem kéne mitől tartani
Két hónap kényszerszünet után nehezen szoktatják vissza magukhoz a közönséget a pécsi vendéglátósok. Hogy miért? Elárulták!