Gellért, Mercédesz

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Online jön a Nyitott Egyetem Extra fókuszban a Covid-19-el

/

A koronavírus-járvány okozta helyzetre való tekintettel rendhagyó módon jelentkezik a Pécsi Tudományegyetem ismeretterjesztő sorozata, a Nyitott Egyetem.

Az idei tanév első előadása a Nyitott Egyetem Extra, melynek középpontjában a koronavírus-járvány áll. A témában az egyetem COVID-19 szakértői, kutatói és döntéshozói szólalnak meg szeptember 15-én délután 5 órakor. Az előadást az egyetem közösségi felületein lehet majd követni.

A beszélgetés résztvevői lesznek: Prof. Dr. Miseta Attila, a Pécsi Tudományegyetem rektora; Prof. Dr. Betlehem József, általános, stratégiai és kapcsolati rektorhelyettes, a PTE Operatív Stábjának vezetője; Dr. Sebestyén Andor, a Klinikai Központ elnöke; Lengvárszky Attila, oktatási igazgató; Prof. Dr. Jakab Ferenc, a PTE Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportjának vezetője.

A témával kapcsolatos kérdéseket szeptember 9-ig várják a [email protected] e-mail címre, illetve a Facebookon.

Hirdetés

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

A déli és középső tájak fölött is kiderül délelőtt az ég

Következő sztori

Lezárult az országos szúnyoggyérítés erre a szezonra

Legutóbbiak innen: Egyetem

bool(false)