Kisfröccs volt az első ital, amit kiadtak a MozaIQ Caféban
A küllem adta a nevet, mely egyben egy szójáték is.
Nem kell sok, csak heti egy!
Nem kell sok, hogy megmaradjon, illetve, hogy túlélje a járványt a kedvenc helyed. Csak heti egy rendelés.
„Porbafingó patikusnak” hívták Zitát, mi pedig ennek köszönhetjük a Fiákert
Régen a kakaspörköltjéről és túrós csuszájáról volt ismert a hely.
A Schneider testvérek nyitják újra a Kiskastélyt Bólyban
Mi a hagyományos vendéglátásban hiszünk. Nem kiszállítani, hanem vendégeket fogadni szeretnénk - mondták a testvérek.
Fogjunk össze Pécs! – üzeni Teleky Zoltán!
Nem támogatás, ha döntés kérdése, hogy egy-egy megvásárolt termékkel, vagy ebédrendelésnél kit választasz.
Teleky: Nem ért egyet az erőszakos nyitással, de megoldás az kell!
Pécsiek! Ha tehetitek, támogassátok a helyi vállalkozásokat!
István Pince: Pécs egyik „legősibb” borozója, ahol 1899 óta mérik a búfelejtőt
Maga a hely pedig közel 122 éves!
Vince-nap: Baranyában újraéledt a hagyomány, ünnepelnek a gazdák
Sok bort kell inni ilyenkor, hogy jó legyen a termés.
Szuper kezdeményezést karolt fel Péterffy, ez lehet a gasztro EKF-e!
Baranya lehet Európa Gasztronómiai Régiója 2025-ben, ha sikerül, és erre minden esély megvan.
RÉMHÍR, hogy pünkösdig zárva kell tartani!
Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és az éttermeknek Magyarországon.