Friderika

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szeptemberi Volán bérletekkel már csütörtöktől utazhat

//

A Volánbusz járatain augusztus 27-től már lehet utazni a szeptemberi bérletekkel.

A havi és az első félhavi helyközi bérletek érvényességét terjesztették ki öt nappal. Ezzel szeretnék a pénztári várakozási időket csökkenteni, illetve gördülékenyebbé tenni az iskolakezdést.

A baranyai diákoknak fontos információ, hogy a tanulóbérletek váltásakor a Volánbusz december közepéig elfogadja a lejárt diákigazolványokat is, ám azok mihamarabbi érvényesítését kérik. Jó tudni!

A társaság egyes országos járatai csak elővételben megváltott jeggyel vehetők igénybe. A bérlettel rendelkező utasok, valamint a 6 éven aluli és a 65 éven felüli, ingyenes utazásra jogosult utasok is csak elővételben váltott, ingyenes helyfoglalást tartalmazó menetjeggyel szállhatnak fel ezekre a járatokra.

Arra is felhívták a figyelmet, a járatokon továbbra is kötelező az orrot és a szájat eltakarni, akár maszkkal, sállal vagy kendővel.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Délelőtt még felhők zavarhatják a napsütést

Következő sztori

370 millióból újítanak fel egy óvodát Pécsen

Legutóbbiak innen: Közlekedés

bool(false)