Friderika

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Állami kitüntetéseket adtak át

///

Pécsiek is a díjazottak között vannak.

A március 15-én elmaradt átadót pótolták nem régiben. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vette át Wiedermann Bernadett operaénekes, a PTE Magánének és zenekari tanszék adjunktusa. Magyarország Érdemes Művésze díjjal tűntették ki Nagy Viktor rendezőt, akinek legutóbbi pécsi rendezése a Balfácánt vacsorára komédia volt.

A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatával Fehér Gergely neurológust, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központjának vezető tudományos munkatársát tüntették ki.

Liszt Ferenc-díjat kapott kiemelkedő zenei előadó-művészeti tevékenységért Szamosi Szabolcs orgonaművész.

Bessenyei György-díjban részesült Laknerné Brückler Andrea, a Pécsi Kulturális Központ, majd a Kulturális Központok Országos Szövetségének egykori elnöke, nyugalmazott igazgató.

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át Dr. Ács Pongrác, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara Fizioterápiás és Sporttudományi Intézetének megbízott igazgatója, általános és stratégiai dékánhelyettese, egyetemi tanára.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Indul a KASZT Komlón

Következő sztori

A szeptemberi bérletekkel már augusztus 27-én is utazhat

Legutóbbiak innen: Baranya

bool(false)