Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Iskolakezdésre kész lesz a Bajcsy-Zsilinszky utca

///

A kivitelező szakemberei hétvégén is dolgoznak, így ha nem szól közbe az időjárás, augusztus utolsó napjára elkészülnek mindennel.

Köszönhetően a kivitelező megfeszített munkájának és a Tettye Forrásház Zrt. soron kívül biztosított rekonstrukciós beavatkozásának a pécsi beruházással a tervezettnél korábban elkészülnek. Ez csak akkor változhat, ha az időjárás rendkívülire fordul, és amiatt, nem tudnak haladni a munkálatokkal.

Ma már a Zólyom utca és a Nagy Lajos király útja között felmarják a burkolatot. Csütörtökön és pénteken jönnek a lokális javítási munkák, a közműfedlapok szintezése illetve egy réteg aszfaltburkolat fektetése. Az aszfaltozás a tervek szerint szombaton fejeződik majd be.

Hirdetés

A munkások legkésőbb augusztus 31-e, hétfőn vonulnak le a területről.

A munkálatok miatt ezekben a napokban a Zólyom utcai buszmegállót áthelyezik, illetve a környéken forgalomkorlátozások lesznek.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

A cukorbetegségből az önellátó életmódig meg sem állt a pécsi paradicsomtermesztő

Következő sztori

Gond nélkül elköltöztették az adatokat

Legutóbbiak innen: Baranya

bool(false)