Címlap Arc Berobbantotta...

Berobbantotta a választási kampányát Péterffy Attila, de Kővári János is a gázra lépett!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Így 9 hónappal a választások előtt.

A polgármestert alaposan követők számára nem lehet meglepetés, hogy Péterffy Attila szereti, ha olyan sétálós fotókat készítenek róla, amelyeken ő megy elöl, mögötte a csapata.

2019-ben ezzel a képpel jelentkezett…

… és 2023-ban sem változott az ízlése, mert most ezzel állt elő:

Némileg ugyan csökkent a csapat létszáma, mert jó néhányan csalódtak a módszereiben és távoztak mellőle az évek alattmegalapítva a Tiszta Kezek Frakciót, utalva a 90-es évek maffiája és politikai bűnözése ellen küzdő milánói Tiszta Kezekre; de az LMP is kiszállt a városvezető frakcióból a napokban – így most már kissé szerényebb a mögötte sétáló társaság mérete. A hangulat viszont ugyanaz!

Péterffy Attila azért bonyolította le egyébként a tömeges sétálást, mert annak örül, hogy elkészült a Szigeti út nagy része, igaz, még lesznek ott azért munkálatok a következő időszakban is. Vagyis nincs készen. Optimistábban: csak részben van készen.

Mint a polgármester fogalmazott:

Épül, szépül városunk! Legyünk rá büszkék! Legyünk büszke PÉCSIEK!

Minden jel szerint tehát Péterffy Attila erőteljesen berúgta a kampánymotort, de nincs ezzel egyedül.


A gázra lépett az ÖPE vezetője is

Az utóbbi napok közösségi oldalas aktivitása alapján Kővári János, az Összefogás Pécsért (ÖPE) vezetője, az ÖPE-KDNP frakcióvezetője is megnyomta a gázpedált. Ő a Város Napjára, vagyis most péntekre, időzítette „üzenetetét”, amelyet egy alig 5 perces videóba sűrített bele. Eképpen:


Kővári szerint

„Pécsett megtorpant a fejlődés az elmúlt években. Ezért most itt az ideje, hogy összefogjunk és a fejlődés útjára állítsuk a Várost!”

Bár a választás jövő nyár elején, júniusban lesz esedékes, vagyis addig még 9 hónap van vissza, városunk politikusainak egy részében már most feléledhetett a kampányláz.