Címlap Arc Dalt írt Pécs...

Dalt írt Pécsről és a kampányról a független polgármesterjelölt, azért nem posztolt napokig

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Olvasóink érdeklődtek, hogy tudunk-e valamit Szentgyörgyváry Péterről, mert feltűnt nekik, hogy napok óta nem jelentkezett be – 100%-os szeretettel – a Facebookon (igaz, ma délelőtt újra posztolt). Kedd este sikerült elérnünk a független polgármestejelöltet, aki azt mondta, Pécsről és a kampányról írt dalt a napokban, és ez elég sok idejét elvette, annál is inkább, mert klipet is forgatott hozzá. A produkciót májusban lehet majd látni és hallani – mondta lapunknak.

– Tudom, hogy ez szokatlannak tűnik, politikusok nem szoktak dalokat írni, de én nem vagyok politikus. És van rutinom abban, hogyan lehet sikert elérni kevés, vagy egyenesen semmi pénzből. A siklósi várat az első öt legnépszerűbb ilyen úticél közé tornáztam fel a kollégáimmal együtt ilyen és ehhez hasonló „furcsa” módszerekkel, gyakorlatilag nulla forintból – magyarázta Szentgyörgyváry. Továbbra is állítja, ő maga finanszírozza a kampányát, a családi költségvetésből, nem áll mögötte anyagi támogató.

Példát is mondott Szentgyörgyváry a „furcsa” módszerekre, például ezt, amikor

lóval húzatta meg magát: