Címlap Arc Letörpézte Or...

Letörpézte Orbánt Gyurcsány, és itt nem állt meg!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„Törpe” címmel írt bejegyzést Gyurcsány Ferenc, egyértelművé téve a mellékelt kollázzsal is, hogy kit tekint törpének: Orbán Viktort. Ezzel a fotóval színezte ugyanis írását a DK elnöke:

Gyurcsány Ferenc szerint a

„Törpe pipiskedik, ágaskodik, mióta csak van. Nem szeret törpe lenni. Sejtem, lehetnek fiatalkori becsípődései is. Csak gondolom. Nagy hang, kis képesség”.

A DK elnöke azonban nem csak letörpézte Orbánt, hanem „tudathasadásosnak” és „kóros hazudozónak” is titulálta.

„Úgy olvasom, a tudathasadás gyógyítható. A kóros hazudozás is. De akkor nézzük a konkrét esetet! Kóresetet. Az Európai Unió gazdasági ereje legalább ötszöröse az oroszországinak. A NATO legalább tizenkétszer többet költ katonai kiadásokra, mint Oroszország, az előbbi hadseregének létszáma négyszer nagyobb, mint Oroszországé. Mi előbb-utóbb megoldjuk energia gondjainkat. Mi tudunk venni. Lehet, hogy drágábban. Oroszország nem fog tudni eladni. Sehogy. Talán már ennyiből is látszik, hogy ki a törpe, és ki az óriás. (…) A mi szerencsétlen Törpénk meg mentegeti a gyilkost és azért érvel, hogy ne büntessük őt és országát emberek ezreinek haláláért.”

Gyurcsány szerint Orbán Viktor, vagyis „a rongy magyar kormányfő pár forintért eladná a magyar nemzet lelkét, a szomszédos Ukrajna becsületét, épségét. Rongyember. Piszkos. Történelmi Törpe. Meg egyébként is”.

A DK elnökének teljes bejegyzése itt olvasható: