Címlap Baleset A halálos mot...

A halálos motorbaleset szemtanúit keresik a pécsi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indított nyomozást. Amint arról lapunk is beszámolt, Pécsen, a Tortyogói úton a Pécs Pláza bekötőút közelében közlekedett egy motorkerékpáros február 7-én 7 óra 9 perckor, amikor hátulról nekiütközött az előtte lefékező személygépkocsinak. A motoros a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szemtanúkat keres: aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Pécs, Athinay út 7-9. szám alatt.