Címlap Baleset „Eddig rendsz...
Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Különös eseményről számolt be egyik olvasónk, aki szombat délelőtt keveredett bajba az új pécsi vásárcsarnokban. Tegnap este hozzánk eljuttatott levelét változtatás nélkül közöljük.

„Szeretnék megosztani egy szombat délelőtti vásárlásom a Pécsi vásárcsarnokban. Mivel minden szombaton az egyik fő programom, hogy lemegyek a vásárcsarnokba, úgy tegnap ugyanezt tettem de valószínű utoljára! Nézelődés közben kiabálásra lettem figyelmes, egy idősebb úr után rohant az egyik kereskedő és fejen ütötte. Mivel megijedtem, ezért nem figyeltem a lábam elé és az asztal alól kiálló rekeszekben megbotlottam. Mivel gyakran járok oda, tudom hol melyik kereskedőnél kell figyelnem, de szerintem nem nekem kellene figyelnem hogy hova lépek, hanem akadálymentes utat kellene biztosítaniuk a vásárlóknak. Rekeszek, dobozok állnak ki az asztalok alól. Szerencsémre és az ő szerencséjükre semmi sérülés eddig nem ért. Visszatérve az idős úrhoz: sajnáltam, ezért az egyik kereskedőhöz fordultam a kérdésemmel, hogy itt nincs felügyelő vagy biztonsági szolgálat? A válasza: lát itt valakit? Felháborítónak tartom, hogy egy nyilvános helyen atrocitás érhet egy vásárlót. Nem tudom kinek volt igaza vagy kinek nem, de erőszakot használni nyilvánosan gyerekek, családok előtt szégyenletes viselkedés, főleg egy kereskedőtől! Biztonsági szolgálat, illetve aki felügyeli a piacot – ahogy hallottam és láttam – van, de még sincs. Őrültem, hogy végre van egy kulturált vásárcsarnok, ahol tudok vásárolni, de ez szörnyűbb a réginél. Eddig rendszeresen jártam a csarnokba, de ezek után soha többet nem megyek! Remélem a kellő lépéseket megteszi az Úr, akit ért a sérelem!

(Képünk illusztráció)