Címlap Baleset Elhunyt Babic...

Elhunyt Babicsek Bernát, a Paddy and the Rats zenekar tagja

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tragédiával indult az újév, tragikus hirtelenséggel elhunyt Babicsek Bernát, a Paddy and the Rats zenekar tagja. Szakmailag sokszínű egyéniség volt, a zenélés mellett színészként is több híres magyar produkcióban szerepelt - mint a Barátok Közt, Szeress Most!, Jóban Rosszban és számos másik színdarabból.

A zenekar az alábbi közleményben jelentette be barátjuk tragikus sorsát

Nem tudom, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani…Ne haragudjatok, de nehezen találjuk a szavakat jelenleg… Borzasztó, felfoghatatlan tragédia történt. Testvérünk, barátunk, zenésztársunk, Babicsek Bernát (Bernie) elhunyt ma tragikus hirtelenséggel. Kérünk Titeket, gyújtsatok egy gyertyát ma érte és imádkozzatok a családjáért, hogy túlvészeljék ezt a feldolgozhatatlan helyzetet! Örökké a szívünkben leszel! SZERETÜNK BERNIE! 🖤

Az index.hu értesülései szerint az ismert zenész és színész lakástűz áldozata lett, feltehetőleg füstmérgezés okozta halálát.

Babicsek Bernát 42 éves volt, Solymáron nőtt fel. Kilenc éves korától zenélt, majd énekelni is tanult. Az Eszterházy Károly Főiskola ének-zene szakán diplomázott, majd építész technikusi végzettséget szerzett. 2000-től a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult színészmesterséget. Több filmben és televíziós sorozatban is szerepelt, mellette játszott a Játékszínben, a Szkéné Színházban, a Ruttkai Éva Színházban, a Karinthy Színházban, a Turay Ida Színházban és a Pinceszínházban is.Tangóharmonikán játszott, 2006-ban lemeze jelent meg Tangó-harmonika címmel. Bernie Bellamy művésznéven a Paddy and the Rats nevű zenekar oszlopos tagja volt.

A fiatal művész utoljára december 30-án lépett színpadra, a Centrál Színházban.

forrás: wikipédia
fotó: PaddyandtheRats Facebook*