Címlap Baleset Elképesztő tö...
Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrség közlése szerint március 11-én 14 óra 25 perc körül az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon öt kamion és 37 személygépkocsi ütközött össze.

Az elsődleges rendőrségi adatok szerint a balesetben 19 jármű kiégett, összesen 36 ember sérült meg – 1 személy életveszélyesen, 13-an pedig súlyos sérüléseket szenvedtek.

A rendőrök az M1-es autópályát mindkét irányban lezárták.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság adatai szerint harminckét személyautó, öt kisteherautó és öt kamion érintett az M1-es autópályán, Mány térségében történt balesetben, amely a sztráda 30-as kilométerszelvényénél, a Győr felé vezető irányban történt.

A járművek közül tizenkilenc személyautó, egy kisteherautó és egy kamion gyulladt ki. A másik irányban, a Budapest felé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze, azok a járművek nem égtek ki. Hét város hetven tűzoltója és négy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Alább Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy videója látható:

(Fotók: Police Hungary Official)