Címlap Baleset Ez így életve...

Ez így életveszélyes: beszakadt egy aknafedő, könnyen baleset történhet az Expo Centernél

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kellemetlen véget ért a vasárnapi cirkuszozás az egyik pécsi család számára, amely az autójával belehajtott egy aknába. Személyi sérülés nem történt, de ha valaki gyalogosan téved arra, biztosan komoly baja lesz!

Vasárnap cirkuszba ment az egyik pécsi család. Az előadás előtt az Expo Center melletti, sokak által kedvelt és használt parkolót választották. Kinéztek maguknak egy helyet, s amikor beálltak, igen kellemetlen meglepetésben volt részük.

– Hatalmasat döccent az autó, aztán a bal eleje belesüllyedt valamibe – mesélte lapunknak a pórul járt családfő. – Nem láttam ott semmit, amikor beálltam, úgyhogy nagyon meglepődtem, miután kiszálltam: a bal első kerék eltűnt egy jó mély aknában. Miután az autó hátsókerék-meghajtásos, és a bal hátsó leért a földre, szerencsére ki tudtunk jönni. Sajnos jelentős károm keletkezett, berepedt a gumim, megsérült a futóművem, és megtört a lökhárítóm.

Személyi sérülés szerencsére nem történt. De bármikor bekövetkezhet a baj, ugyanis a lyuk olyan helyen van, az Expo Center és a Megyeri út közvetlen közelében, ahol bármikor járhatnak emberek: aki figyelmetlen, vagy sötétben megy arra, könnyen a lábát törheti, vagy még rosszabb is történhet!

Az akna több méter mély, nem lenne kellemes belelépni, beleesni

Amikor megnéztük a helyszínt, látszott, mi okozta a bajt. A betonfedő elmozdult, belecsúszott az aknába, csak a legfelső lépcsőfok akadályozta meg abban, hogy leessen az aljáig. Miután semmi sem figyelmeztet arra, hogy egy több méter mély gödör lapul a füves területen, amíg nem orvosolják a bajt az illetékesek, mindenki járjon óvatosan ezen a környéken!

Lapunk jelezte a problémát az önkormányzatnál, reméljük, mihamarabb intézkednek!