Címlap Baleset Gyász: ismert...

Gyász: ismert borászok vesztették életüket a tragikus balesetben Pécsudvardnál

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kedd délután frontálisan ütközött össze két gépkocsi az 58-as főút 7-es kilométerszelvényénél, Pogány térségében. A járművekben összesen öten utaztak, egy utast a pécsi hivatásos tűzoltók feszítővágóval emeltek ki. Két ember életét viszont már nem tudták megmenteni, ők a helyszínen életüket vesztették.

Mostanra kiderült, hogy a baleset két áldozata Jandrasics Gábor és Burger Ottilia, a Jackfall Bormanufaktúra két lelke. Kollégái megrendülve búcsúznak tőlük.

A BMRFK szerint tisztázatlan okból és körülmények között ütközött a két személyautó a pécsudvardi elágazásnál. Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. 

Fotó: Mohácsi Bettina / Bamosz Kft.

baleset-info.hu úgy tudja, hogy egy Citroen típusú jármű kanyarodott ki egy mellékútról, amikor összeütközött a Toyotával. Az ütközés hatására a Citroen a szántóföldre sodródott, az autó jobb első ülésén utazó nő pedig kirepült a járműből. Ő, és a gépkocsi vezetője olyan sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Kiemelt kép forrása: Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft.