Címlap Baleset Hulladékot ég...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn hat alkalommal riasztották a Baranya megyei tűzoltókat. Ebből kétszer tűzesetnél, egyszer pedig műszaki mentésnél kellett beavatkozniuk, három jelzés viszont tévesnek bizonyult – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Növényi hulladékot égetett, leégett a tárolója

Zöldhulladékot égetett egy férfi tegnap délelőtt Pécsen, a Vadkörte utcában. A lángok egy kipattanó szikra miatt továbbterjedtek – a tűz csaknem negyven négyzetméteren pusztított, a telken lévő tároló teljesen leégett. A pécsi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, a szomszédos területet így nem érintette a tűz; szerencsére személyi sérülés nem történt.

Társasháznak ütközött egy autó Komlón

Amint arról beszámoltunk, elvesztette uralmát a járműve felett egy az autójában egyedül utazó sofőr tegnap délután Komlón, a Móricz Zsigmond utcában. A kocsi az útról lesodródva áthaladt a járdán, majd egy közeli épületnek ütközött. A balesetben csak a sofőr sérült meg, a mentőszolgálat munkatársai könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Fotók: BMKI