Címlap Baleset Kórházba szál...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amint arról beszámoltunk, három autó karambolozott hétfő este Pécs közelében, az 57-es főúton. A hírek szerint az egyik érintett, egy idős férfi, nem sokkal a kórházba szállítás után életét vesztette – derült ki a Tények tudósításából.

A tűzoltók vágták le a felismerhetetlenségig összeroncsolódott jármű ajtajait: az 57-es főúton karambolozott másik két autóval, Pécs közelében. A hírek szerint az egyik vétlen sofőr a kórházba szállítás után meghalt.

A bajtársaim három sérültet találtak: őket az első betegvizsgálat rögzítések és fájdalomcsillapítást követően kórházba szállítottunk. Egy idősebb férfit súlyos mellkas, has- és végtagsérülésekkel, egy 50 év körüli férfit könyök- és koponyazúzódás gyanújával, egy 13 éves fiatal lányt mellkaszúzódással a gyerekklinikán adtunk át

– közölte Drávavölgyi-Katz Judit, az OMSZ (Országos Mentőszolgálat) kommunikációs munkatársa.

Információk szerint a tragédiát egy figyelmetlen kanyarodás okozhatta, mivel a balra forduló sofőr későn vette észre a neki jobbról érkező kocsit, és egymásnak csapódtak. Ezután az irányíthatatlan autó nekicsúszott egy szemből érkezőnek és félfrontálisan karamboloztak. A tűzoltókat is riasztották az esethez. A mentés és a helyszínelés idejére teljesen lezárták az utat, csak órák múlva indulhatott újra a forgalom. Úgy tudni, a balesetet okozó sofőr nem sérült meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKK: