Címlap Baleset Piás sofőr ut...

Piás sofőr utasa szenvedett súlyos sérülést Szigetvár közelében

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ittas járművezetés miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 49 éves oroszlói férfi ellen. A gyanú szerint a férfi július 30-án az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Kétújfalu irányából Szörény felé az 5809-es számú úton, amikor elvesztette uralmát a jármű felett, és az út menti vízelvezető árokba hajtott. Az intézkedés során a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, amelyet későbbi szakértői vizsgálat is alátámasztott.

Ráadásul a sofőr egy forgalomból kivont autóval közlekedett úgy, hogy egyáltalán nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

A baleset során a gépjárműben utasként helyet foglaló férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Gyanúsítotti kihallgatásán a sofőr elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, és elmondta azt is, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.