Címlap Baleset Újabb halálos...
Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sok a baleset a 6-os számú főúton: az elmúlt három hónapban 5 ember vesztette életét közlekedési balesetben Pécs közelében. 

(Fotók: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft.)

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között március 16-án 7 óra 40 perc körül a 6-os számú főúton Pécs és Pécsvárad között, Murom térségében három személygépkocsi összeütközött. Az elsődleges adatok alapján, a baleset során négyen megsérültek, egy személy pedig a helyszínen életét vesztette.

(Fotók: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft.)

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

(Fotók: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft.)

Februárban egy, januárban három ember hunyt el közlekedési balesetben Szentlőrincnél

Február 5-én 0 óra után pár perccel egy Bükkösd irányából Szentlőrinc felé közlekedő személygépkocsi ütközött egy, a 6-os számú főúton Pécs irányába haladó gépjárművel. A Szentlőrinc felé közlekedő személygépkocsi vezetője a helyszínen életét veszítette.

Januárban hárman vesztették életüket

Január 27-én nem sokkal éjfél után a 6-os számú főúton Szentlőrincnél egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóval, majd a járművekről leszakadó alkatrészek egy tehergépkocsinak is nekiütköztek. A járművek egymástól mintegy ötven-száz méterre álltak meg. A baleset során mindkét autó sofőrje, valamint az egyik autó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

(Fotók: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft.)