Zebrán gázolta el a 44 éves nőt, majd ott is hagyta

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elmulasztotta a segítségnyújtást az az 50-60 év körüli gépkocsivezető, aki Kertvárosban a zebrán ütött el egy 44 éves nőt. A nővel a baleset után beszélt, majd beült az autójába és elhajtott.

A rendőrök szemtanúkat keresnek.

Egy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, fehér színű személygépkocsi Pécsett, a Csikor Kálmán utcából kanyarodott ki 2021. május 8-án 4 óra 50 perc körül a Kanizsai Dorottya útra az 58-as főút felé, amikor haladása során a Kanizsai Dorottya úton a kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladó 44 éves nőt elütötte.

A gyalogos az úttestre esett, az 50-60 év körüli gépkocsivezető a járművel megállt, kiszállt az autóból, a gyalogossal beszélt, majd visszaült a gépkocsiba, és elhajtott. A baleset során a gyalogos megsérült.  

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Előző sztori

Eltűnt Garas János Csaba

Következő sztori

Washingtoni Egyetem: Valami nem stimmel a járvány halottainak számával!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1