Címlap Balhé Bekérdeztek: ...

Bekérdeztek: Nyőgéri volt feleségének és üzlettársának is önkormányzati lakást intézett személyesen Péterffy Attila?

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Izgalmasan indult a mai pécsi közgyűlés. A testületi ülésen ugyanis a képviselők feltették azokat a kérdéseket, amelyekre választ várnak a polgármestertől. Egyebek mellett az egyik legérdekesebb témát Hencsei Zsolt, a baloldali Tiszta Kezek Frakció vetette fel Péterffy Attilának.

Hencsei kérdésében arra utalt és arra volt kíváncsi, hogy

a pécsi polgármester miért intézett A PANDÉMIA IDEJÉN személyesen önkormányzati lakást Nyőgéri Lajos alpolgármester volt feleségének, illetve egy szintén Nyőgérihez köthető üzleti szereplőnek?

A baloldali képviselő pontos kérdéseit megmutatjuk videóban, abban ugyanis – érzésünk szerint – majdnem minden szónak különös jelentése lehet. A rövid videót itt lehet megnézni:


A pécsi polgármester válaszára egyelőre várni kell: vagy a közgyűlésen fog reagálni valamikor az ebédszünet után, vagy 15 napon belül írásban – ez majd kiderül.

Ha Péterffy Attila vagy esetleg Nyőgéri Lajos az ülésen reagálnak a nap folyamán, arról mindenképpen beszámolunk majd frissítésben.

Vesztegetés: Még mindig nyomoznak a pécsi lakásmutyi miatt

A Pécs Aktuálnak hivatalos forrásból megerősítették, hogy még mindig nem zárult le az a nyomozás, amelyet tavaly ősszel indítottak a különleges ügyészek a Pécsi Polgármesteri Hivatalban vesztegetés miatt.

Erről ebben a cikkünkben írtunk részletesen:


Lapunknak a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészségen megerősítették, még mindig tart a nyomozás, egyelőre gyanúsítotti kihallgatásokra sem került még sor. Ennél több információt viszont – „beleértve a tervezett eljárási cselekményekkel kapcsolatos információkat a büntetőeljárás eredményessége érdekében” – nem közölhetett a különleges ügyészség.