Ketten támadtak egy férfire Kertvárosban

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bántalmazták és elvették értékeit

Egy férfi tett bejelentést május 12-én a késő esti órákban a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy ismerőse, és annak barátja a lakásán bántalmazták, valamint arra kényszerítették, hogy adja át az asztali számítógépét, a fülhallgatójával együtt, majd vegyen le 20 ezer forintot a számlájáról, és azt adja át nekik.

A rendőrök megállapították, hogy a sértettet május 12-én este felkereste kertvárosi otthonában a 26 éves ismerőse, valamint annak 31 éves barátja.

A két férfi egy idő után szóváltásba keveredett a sértettel, majd több alkalommal is bántalmazták őt. Ezután a 26 éves férfi közölte vele, hogy adja át a számítógépét, valamint a fülhallgatóját. Arra is felszólította a sértettet, hogy vegyen le a bankszámlájáról 20 ezer forintot, amelyet szintén adjon át neki, mivel őmiatta a keze megsérült, így nem tud dolgozni menni.

A bántalmazott férfi a felszólításoknak eleget tett, az eset során könnyebben megsérült.

Könnyű testi sértés, zsarolás és garázdaság

A feltételezett elkövetőket a rendőrök pár órán belül elfogták, előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. A két férfi ellen könnyű testi sértés, a 26 éves férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – zsarolás, a 31 éves társa ellen pedig garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Előző sztori

Tűzoltók mentették ki a liftből a nemzet színészét!

Következő sztori

Térfigyelő kamerarendszert telepítenek Szentlőrincen

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1