Amália

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kis híján megpofozta a mentőket részegen, 300 ezer forintra büntethetik

Hirdetés

A Pécsi Törvényszék közleménye alapján félresikerülhetett az a januári este, mely során egy pécsi férfi a hozzá kihívott mentőkkel enyhén szólva sem bánt szépen.

A bíróság szerint január 3-án éjjel a belvárosban italozott a vádlott, amikor a túl sok pia miatt eszméletét vesztette és a bárpult előtt a földre esett. A szórakozóhelyen bulizók mentőt hívtak hozzá, a segítség kiérkezésekor a vádlott a bárpult előtt a feküdt, és érthetetlen szavakat kántált. A mentők mentőágyra fektették, de a vizsgálat során a vádlott elkezdett káromkodni, kiabálni, és nem engedte, hogy a mentőápoló a vérnyomását megmérje. Mindkét kezével elkezdett feléjük csapkodni, megpróbálta őket megütni, illetve felállni a mentőágyról.

Többszöri felszólításra sem akarta abbahagyni az ütlegelést a vádlott, így rendőrt hívtak. A mentők sérülést nem szenvedettek, a mentőben kár nem keletkezett.

A vádlott cselekményével közfeladatot ellátó személyt jogszerű eljárásában erőszakkal akadályozott, így a bíróság 300.000,- forint pénzbüntetést szabott ki ellene. A büntetővégzés nem jogerős.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Elhunyt újabb 6 idős beteg a koronavírusban

Következő sztori

Extasyt árult egy pécsi buliban az egyetemista lány

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)