Többször is megverte feleségét, elfogták

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyomozást indítottak a 25 éves férfi ellen. 

Egy pécsi nő tett feljelentést a rendőrségen augusztus 20-án arról, hogy férje az elmúlt három hónapban a lakásukban többször bántalmazta, megütötte, falhoz lökte és szorongatta a végtagjait, amik során a nő könnyebben megsérült. A rendőrök még aznap elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra és kihallgatták gyanúsítottként. Ellene kapcsolati erőszak elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, valamint a nő védelme érdekében a férfi ellen ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el.

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válik, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés
Előző sztori

Kiégett egy autó Pécsett

Következő sztori

Többen megsérültek egy balesetben Orfű és Remeterét között

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1