Címlap Balhé Nyissák meg a...

Nyissák meg a Diana téri piacot – kéri a pécsi jobboldal

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jelentős csúszással, de végre elkészült az új Diána téri piac, a műszaki átadás is megtörtént. Péterffy Attila polgármester azonban még így is heteket vár a létesítmény átadásával. Gyurcsány jelöltje vajon a kampány finisre tartogatja az eseményt – tette fel a kérdést közleményében a pécsi Fidesz, KDNP.

Péterffy Attila fél évvel ez előttre ígérte a piac átadását, amely mostanra ugyan el is készült, azonban jelenleg csak áll magában.

A mostani állás szerint a hivatalos átadó május 9-én lesz, azaz napra pontosan egy hónappal a helyhatósági választások napja előtt” – szögezte le Kamarás Péter.

„Mégis, akkor a kertvárosiak és az árusok arra várnak, hogy jelenlegi polgármester az önkormányzati választás előtt az átadáson pózolhasson?” – kérdezi a képviselő. Szerinte

„jó lenne, ha Péterffy Attila nem választási propagandaeseményre használná a legnépesebb városrészben élők számára oly fontos létesítmény átadását, hanem az végre rendeltetésének megfelelően működne, és nem a polgármester látványpolitizálásának eszközévé silányodna”

– jelentette ki.

A pécsi polgári szövetség ezért felszólítja Péterffy Attilát, hogy azonnal adja át a piacot! – szögezték le. „Ha már arra nem képes, hogy határidőre befejezzen egy fontos fejlesztést, akkor legalább azzal tisztelje meg a pécsieket, hogy nem használja fel őket szereplési vágya kiélésére” – közölték végül.