Címlap Balhé Szex elől men...

Szex elől menekülő nőt vert meg a pécsi-görög, aki most rejtélyes halált halt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rejtélyes körülmények között halt meg az a görög-magyar férfi, aki hat évig volt szökésben, miután a Pécsi Törvényszék letöltendő börtönre ítélte, amiért brutálisan megvert egy nőt. A férfi álnéven bujkált egy görög hegyi kisfaluban és a pletyka szerint kecskepásztorként vegyült el.

Több magyar hatóság is körözte a 65 éves férfit 2014-óta, mert súlyos testi sértés miatt öt éves letöltendő börtönt kapott. A férfi már az elsőfokú tárgyalása után Görögországba szökött, ahol nemrég fogták el. Halálának körülményei rejtélyesek, a körözést elrendelő Pécsi Törvényszék és a Baranya Megyei Ügyészség csak egy elmosódott faxot kapott, amelyen a férfi halotti bizonyítványa szerepel.

– Jó egészségi állapotban volt, amikor pár hónapja elfogták, azóta egy görög börtönben várta a kiadatási eljárás végét, itt halt meg nem sokkal karácsony előtt

– mondta a Pécs Aktuálnak a férfi egyik korábbi ügyvédje, aki úgy értesült, hogy a boncolással sem tudták kideríteni a halál okát.

A Pécsi Járásbíróság 2013-as elsőfokú ítélete után az ügyész indítványozta a vádlott előzetes letartóztatását, mert tartani lehetett attól, hogy a férfi Görögországba szökik, és a görög hatóságok nem szokták kiadni saját állampolgáraikat. A bíró akkor elutasította az indítványt, mert úgy gondolta, nem fog elszökni, mivel egyrészt beismerte a súlyos testi sértést, másrészt ártatlannak tartja magát. Ehhez képest azonnal meglógott!

A Pécsett közismert férfi egy 37 éves helyi nőt vert össze brutálisan egy Mecsek oldali bulin. A vádirat szerint a vádlott saját szőlőjében rendezett Konstantin napi házibulin támadta meg a nőt, aki megunta a részegségbe torkolló partit, ezért bement a pincébe a táskájáért, hogy hazamenjen.

„A férfi ekkor hátulról elkapta, csókolgatni kezdte, melleit, nemiszervét fogdosta, majd egy kanapéra lökte és ráfeküdt. A nő kiabálni akart, de a férfi a szájába dugta a nyelvét. A nő csak úgy tudta lefejteni magáról a vádlottat, hogy a nyelvébe harapott és beletérdelt az ágyékába. A férfi ekkor egy jól irányzott ütéssel eltörte a nő állkapcsát. A négykézláb menekülő áldozatot mindenki szeme láttára úgy rugdosta, hogy eltörtek a bordái és az egyik sípcsontja.”

A férfi olyan agresszív volt, hogy a kiérkező rendőrökre is rátámadt, akik földre teperték és bilincsben vitték el.

A férfi köztiszteletben állt a városban, ezért is döbbentett meg sokakat, hogy mit tett. Korábban tagja volt a Görög Országos Kisebbségi Önkormányzat egyik fontos bizottságának is, de sokszor önzetlenül segített a bajba jutott magyar és görög állampolgároknak is.