Címlap Baranya Csúszik a Sós...

Csúszik a Sóska, sült krumpli című darab premiere

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Nemzeti Színház új bemutatója csúszik, betegség miatt január 21-én lesz a Pécsi Horvát Színházban - közölte a teátrum közösségi oldalán.

A Sóska, sült krumpli című tragikomédiát Vincze János rendezésében mutatják be. A darab az első perctől az utolsóig az öltözőben játszódik, hősei két partjelző és egy futballbíró, az ő beszélgetéseikből rajzolódik ki hármójuk szoros, ám barátinak nem nevezhető kapcsolata.

A főszerepekben Reider Péter, Götz Attila és Széll Horváth Lajos láthatóak.

A korábbi tervek szerint január 14-én lett volna a premier, az erre a napra megváltott jegyek és bérletek automatikusan érvényesek a január 21-i, este 7 órakor kezdődő előadásra. Akiknek a január 15-i előadásra szóló jegyük van, január 22-én 5 órakor tudják megnézni a darabot, míg a január 18-i jegyek és a Radnóti Miklós A bérlet a január 25-i esti előadásra, a január 19-i jegyek és a Radnóti Miklós B bérlet a február 8-i este 7 órai előadásra érvényesek.

Amennyiben ez valakinek nem felel meg, azt január 10-ig jelezheti a [email protected] e-mail címen.

Kiemelt képünk forrása: Pécsi Nemzeti Színház.