VIDEÓ! Négy kemény csávó esett egy autónak Pécsett

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Először az autót, majd a szabályosan közlekedő autóst kezdték ütni! 

Elállta az utat, idegállapotba kerültek az izmos pasik

Az eset tavaly tavasszal történt, amikor a vádlottak egyike gépkocsijával úgy parkolt le egy pécsi szervizúton, hogy ezáltal elállta az utat.

Arra ment egy másik autós (a sértett), aki nem fért el a gépkocsitól. Így megkérte a vádlottat, hogy autójával álljon el.

Kiabálni kezdtek, majd járóbottal kezdett keménykedni

Ekkor közöttük szóváltás alakult ki, melynek során egymással kölcsönösen kiabáltak, majd a szabálytalanul parkoló autós egy járóbotot vett ki a gépkocsijából, majd azzal támadólag elindult az autójában ülő sértett felé. Erre a sértett kiszállt a gépkocsijából, amit látva a vádlott telefonon értesítette fiait, hogy jöjjenek a helyszínre és segítsenek neki.

A telefonhívást követően tovább folytatódott a szóváltás a két férfi között, melynek során a sértett többször kérte a szabálytalanul parkoló vádlottat, hogy álljon el az autójával, aki azonban erre nem volt hajlandó. Néhány perccel később megjelentek a segítséget kérő férfi fiai is a helyszínen.

Ezután a négy vádlott támadólag megindult a sértett gépkocsija felé, miközben folyamatosan szidalmazták a sértettet.

Ütötték az autót és a sofőr fejét is

A gépkocsinál a vádlottak egyike megütötte az autó szélvédőjét, ami ettől berepedt. A sértett ezt látva, elkezdett kiabálni a vádlottakkal, akik ezután ismét támadólag léptek fel vele szemben, miközben az egyikük több alkalommal ököllel megütötte a sértett fejét.

A brutális jelenetek miatt a az esetről készült felvételt itt nézheti meg.

Az elkövetők cselekménye a csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megállapítására alkalmas – olvasható a Magyarország Ügyészsége oldalán.

Hirdetés
Előző sztori

Fákat vág ki a Biokom Uránvárosban, mert balesetveszélyesek

Következő sztori

Koronavírus: 1004 új megbetegedés, ebből 53 Baranya megyében

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1