Címlap Baranya Elmarad a VOL...

Elmarad a VOLT és a Balaton Sound, mi lesz a FOO-val?

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lemondták a VOLT Fesztivált és a Balaton Soundot is. Az orfűi Fishing még nem jelentett be semmit, sőt! A honlapjuk alapján június 15-től kezdődne a buli.

Egy darabig reménykedtek, de már idén nem is hirdettek a VOLT-osok

– A VOLT szervezőiként hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező- és megvalósító csapatunk, valamint a Ti biztonságotok érdekében az idei fesztivált sajnos le kell mondanunk. A Telekom VOLT 2022 nyarán tér vissza – írták a szervezők. Akinek jegye volt az idei szezonra (tavalyról), az felhasználhatja 2022-ben, de vissza is váltható. A VOLT szervezői értékelni is fogják a rajongók hűségét, akik nem váltják vissza jegyeiket, azok ajándék kreditben fognak részesülni a következő VOLT fesztiválon.

A Sound is bedobta a törülközőt

Ahogy bizonyára ti is látjátok, a globális vírushelyzet kiszámíthatatlan terepre sodorta a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart –

írták a Sound szervezői.

A Sound is hasonlóan fogja jutalmazni a lojális rajongókat, mint ahogy a VOLT teszi. Ajándékkredit náluk is jár.

És mi lesz a FOO-val?

Egyelőre kivárnak. A honlapjuk és a közösségi oldal alapján június közepére hirdetik a fesztivált, sőt pótnapokat is megjelöltek augusztusban. Kérdés, hogy ezek után hogyan döntenek.