Címlap Baranya Durva karambo...
Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt hétvége viszonylag nyugodtan telt a Baranya vármegyei tűzoltók számára, hiszen csupán egyetlen tűzesetet kellett felszámolniuk, illetve hét műszaki mentéshez riasztották őket. Vasárnap tűzoltói beavatkozásra nem került sor a vármegyében – derül ki a katasztrófavédelmi igazgatóság összesítéséből.

Melléképületben keletkezett tűz

Melléképületben keletkezett tűz péntek este Beremenden, a Petőfi utcában. A tűz a helyiségben lévő bútorokat, illetve szerszámokat károsította, a lángok átterjedtek az épület tetőszerkezetére is. Az esethez a siklósi és villányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két sugárral eloltották a lángokat, munkájukat két beremendi önkéntes tűzoltó segítette.

Megcsúszott, majd felborult egy autó Siklós közelében

Megcsúszott a vizes úton, majd az árokban, fejtetőn állt meg egy személyautó szombat délelőtt Siklós külterületén. Miután az autómentő kerekeire állította a gépjárművet, a siklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították azt.

Hármas karambol az 58-as úton

Három személyautó ütközött össze Pogány külterületén szombat délután. A járművekben összesen kilencen utaztak, közülük csupán két ember sérült meg – őket a mentősök súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Fotók: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft.