Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén 38. alkalommal lehetett Pécsről Harkányba futni, azaz legyűrni 25,6 kilométert. A vasárnapi ebéd helyett futást választók idén is sokan voltak. Hatszázan álltak rajthoz és igen jó idővel, sokan egyéni csúcsukat megdöntve értek célba. A versenyen a Pécs Aktuál is ott volt és legyőzte a távot.

Az év talán első igazi megmérettetése ez

Men in black

Az országúton futók között nagy népszerűségnek örvendő futás igazi csemege tavasszal. Sok futó ezzel méri fel téli felkészülésének eredményességét.

Két város között

Az országúti futóverseny a dél-dunántúli régió egyik legnagyobb tömegsport-rendezvényének számít, amit évről évre megrendeznek a két város között. A 25,6 kilométeres távot egyéniben és váltóban lehetett teljesíteni. A szervező PVSK Atlétika Szakosztály célja, hogy a mozgás örömére és az egészséges életmódra hívja fel a figyelmet.

Még Finnországból is érkezett versenyző idén, de nem tudta legyőzni a pécsi Lomb Ádámot

Lomb Ádám

Lomb Ádámot a PVSK atlétája 1:22:57-es új pályacsúccsal védte meg bajnoki címét, több mint két perc előnnyel a finn Tommi Hytönnen előtt.

A hölgyek versenyét Mélypataki Réka nyerte 01:45:27-ös idővel.

Mélypataki Réka

Újságírónk, Németh Kriszta 2 óra 11 perces idővel ért célba. Jöhet a rántott hús!