Eufrozina, Kende

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Légkondiknak kelt lába

//

2 millió forint értékben tűntek el légkondicionáló berendezések egy pécsi telephelyről.

Egy férfi értesítette a rendőröket augusztus 22-én délelőtt arról, hogy a reggeli órákban pécsi telephelyének raktárából klímaberendezéseket tulajdonítottak el. A bűncselekménnyel több mint kétmillió forint kárt okoztak a sértettnek.

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a telephely raktárosa, egy 42 éves komlói férfi készített egy hamis raktári kiadó lapot, amelyet korábban átadott egy 43 éves pécsi férfinak. A pécsi férfi ezzel az irattal vette át a raktáros ismerősétől a klímaberendezéseket, amelyeket ezután eladott egy 28 éves komlói, valamint egy 32 éves keszüi férfinak.

Hirdetés

A rendőrök a kamerafelvételek alapján beazonosították, majd pár órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket. A négy férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A 42 éves raktáros ellen sikkasztás, 43 éves ismerőse ellen csalás, a 28 éves komlói, valamint a 32 éves keszüi férfi ellen – akik megvásárolták a bűncselekményből származó berendezéseket – pedig orgazdaság elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Ezen a héten is folytatódik a leszámolás a vérszívó rovarokkal!

Következő sztori

Koronavírus: újabb haláleset és 24 új fertőzött

Legutóbbiak innen: Baranya

bool(false)