Címlap Baranya Motortérben s...

Motortérben szundizva Dombóvártól Pécsig autózott egy macska, akit végül a tűzoltók szabadítottak ki

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hihetetlen mázlija volt annak a fekete cicusnak, aki csupán aludni tért be egy autó motorterébe – vélhetően Dombóváron -, de a jármű egyszer csak elindult vele. Az állattal Bicsérden át, egészen Pécsig autóztak, mire meghallották nyávogását. Segítségére tűzoltók siettek, akik végül a doromboló szeretetgombócot SÉRTETLENÜL emelték ki a jármű belsejéből! A pici lánymacska több mint 75 kilométert tett meg az autóba bújva – már ha Dombóváron mászott be a gépjárműbe. De ki tudja, hol lett potyautas a mázlista állat?

Szerető Gazdim, vigyél haza!

– most viszont ezzel a felhívással keresik a tűzoltók a dombóvári vagy épp bicsérdi gazdit, aki lehet nem is sejti, hogy macskája megjárta fél Baranyát!
Még a tűzoltóknak is fejtörést okozott, hogyan tudják kiszabadítani az állatot. Olyan helyre bújt, ahol megúszta az autózást sértetlenül

Ideiglenesen az egyik tűzoltó befogadta a kis kedvencet, de szeretnék megtalálni a macsek tényleges gazdáját. Már csak azért is, mert egy nagyon barátságos, társaságkedvelő dorombológépről van szó, így azt gondolják, biztosan várja valaki haza.

Végül azonban sikerült sértetlenül előhúzni a doromboló lánycicát
Awwww

Fotók: Horváth Nikolett Csilla tűzoltó főhadnagy