Címlap Baranya Prémium sajto...

Prémium sajtokkal és joghurtokkal lepték meg a pécsi Koronavírus Ellátó Központ dolgozóit

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az egyik baranyai tejüzem prémium termékekkel kedveskedett a pécsi Koronavírus Ellátó Központban dolgozó egészségügyi dolgozóknak. A felajánlásokat László Viktória adta át, a Zilda Tejüzem vezetője.

László Viktória elmesélte, hogy mindenképpen szerették volna hálájukat kifejezni a Koronavírus Ellátó Központban (KEK) dolgozó emberek munkája és elkötelezettsége iránt.

Ennek az “akciónak” a céljából egy kis teherautónyi, prémium minőségű sajtot és joghurtot hoztak az egészségügyben dolgozók számára. Számszerűen 300 darab joghurttal és 100 darab sajttal lepték most meg a dolgozókat.

“Tudjuk, hogy ez az ajándék nem egy hatalmas dolog, de azt szerettük volna, hogy tudják, hogy velük vagyunk és hogy tartsanak ki. Nagyon hálásak vagyunk a munkájukért.”

– mondta László Viktória.

A különböző ízű sajtokat és joghurtokat egy előre egyeztetett időpontban a KEK bejárata előtt lerakták, hogy a szabályoknak eleget téve biztonságosan átadhassák a finomságokat a központ munkatársai számára.

A Zilda Tejüzem egy mágocsi cégcsoport legfiatalabb tagja, ahol olasz technológiával prémium tejtermékeket állítanak elő.

A Pécs Aktuál élő bejelentkezése itt érhető el: