Címlap Baranya Sikeres baran...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Baranya száznál sokkal több sikeres ötletnek, kezdeményezésnek és történetnek ad otthont, amelyek kevés figyelmet kapnak, pedig mindegyik példa rá, hogy ha van vízió, ha van szándék, ha van összefogás, akkor a siker sem marad el. A Felelősséggel Baranyáért Egyesület „100 baranyai siker” eseménysorozatának következő megállója ezúttal Siklós, ahol ilyen és ehhez hasonló sikertörténetek mutatkoznak be.

A Felelősséggel Baranyáért Egyesület megalakulásának idején az alapító pécsi és baranyai cégtulajdonosok és vezetők legfontosabb céljuk egyikeként tűzték ki, hogy ráirányítsák nem csak a régió, de az egész ország figyelmét Baranya számtalan sikeres projektjére és kezdeményezésére.

Többek között üzleti események szervezésével szeretnék megmutatni, hogy Baranya egy vonzó hely, ahol jó élni, ahová jó megérkezni, ahol érdemes maradni, ahol lehet fejlődni, és ahol sikeres projektek kaphatnak szárnyra.

Az egyesület tavaly áprilisban „100 baranyai siker” címmel rendezte meg az első rendezvényét Pécsett. Az esemény keretein belül 100 sikersztorit, vállalkozást sorakoztattak fel, amelyek közül három olyan kezdeményezést emeltek ki, amelyek az utóbbi időben kiemelkedően járultak hozzá a régió gazdasági életéhez és annak népszerűsítéséhez. Idén ugyanezt szeretnék megtenni más baranyai településeken is, ezúttal Siklóson.

A rendezvény célja, hogy közelebb hozza egymáshoz Baranya településeit, vállalkozásait és a régió gazdasági életének szereplőit, rámutatva ezzel arra, hogy Baranyában 100-nál is több siker rejlik. Az eseményre április 26-án 9:00 és 12:00 óra között kerül sor a Siklósi várban, ahol több baranyai vállalkozás is megosztja sikertörténetét a jelenlévőkkel.

A rendezvényre minden érdeklődőt szívesen várnak. Regisztrálni ITT LEHET.

(Fotó: Pinterest)