Címlap Bulvár Leírtad már? ...

Leírtad már? 2022.02.22.! Az év legnagyobb energialöketű napja a számmisztika szerint

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Február 22-e a közösség és az összefogás jelképe, idén viszont – a számmisztika szerint – ez a legnagyobb energialöketű nap az évben.

2022.02.22.

A számmisztika szerint a kettes többek közt a megvalósítást, gondoskodást és az egységet jelképezi. De köze van az egyensúly helyreállításában is.

Ez a dátum visszafelé is ugyanúgy olvasható, tehát palindrom

Egyes numerológusok úgy vélik, hogy a palindromikus számok tapasztalati lehetőségeket rejtenek magukban. Mivel a kettes szám a numerológiában a harmóniát is szimbolizálja, fontos hogy a közösségek, amelyekben jelen vagyunk ezekre az energiákra fogékonyan reagáljanak február 22-én. Azt tanácsolják, tegyünk meg mindent a közösségi jólét érdekében!

Fontos, hogy ezen a napon, és a kettes szám napjain csapatjátékosként működjünk együtt! – írják a szakemberek. Mellette pedig úgyszintén lényeges, hogy egy adott helyzet mindkét oldalát próbáljuk tisztán látni és tárgyilagosan lereagálni.

Mivel ez a különleges szám az emberek és a fogalmak egységét jelenti, ez a dátum világosságot hozhat a karrier vagy kapcsolatok metszéspontjában állók számára, és harmóniát az élet ezen területein.

2022. 02. 22. 22 óra 22 percében egy jó kívánság, akár örökre megváltoztattatja az életünket – legalábbis a számmisztika szerint.