Dalma, Izabella

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csak maszkban mehet be bárki az uránvárosi rendelőbe, és más változások is vannak

Az EEI részletes tájékoztatást adott ki, amelyek mától érvényesek. Mutatjuk.

Hirdetés

Az intézményben a szakrendeléseken a rendelkezések értelmében elsősorban továbbra is telefonos távkonzultáció történik, melynek során az orvos felméri a beteg állapotát, gyógyszert, terápiát, szükség szerint újbóli telefonos konzultációt rendel el, rögzíti a vizsgálatot a számítógépes rendszerben, indokolt esetben személyes megjelenés is szükséges lehet, ekkor előjegyzi vizsgálatra a beteget.

Az intézményben kizárólag olyan szakrendelés működhet, ahol előjegyzés mellett történik a betegellátás. Ennek megfelelően valamennyi szakrendelés kizárólag előzetes telefonos egyeztetés után, időpontra tud beteget fogadni. Ez igaz a nem beutaló köteles rendelésekre is.

Sürgős szükség esetén is szükséges a telefonos egyeztetés. A sürgős szükség megítélése szakorvosi feladat.

Felhívjuk tisztelt betegeink figyelmét, hogy a járványhelyzet miatt az egészségügyi intézményekben szigorú betegfogadási rend van érvényben. Amennyiben a beteg az előre egyeztetett időpontban nem érkezik meg a rendelésre, kizárólag új időpont egyeztetés után van lehetőség a szakorvosi ellátásra.

Szakrendelésenként 4 beteget láthat el az intézmény óránként.

Az intézmény területén a maszk viselése kötelező!

Az intézménybe történő belépéskor pre tirázs (előzetes vizsgálat) történik, melynek során a szakdolgozó az előjegyzési időpontra érkező beteg hőmérsékletét megméri, járványügyi kérdőívet tölt ki vele.  A járványügyi szempontból negatív beteg ezt és kézfertőtlenítést követően mehet a szakrendelésre.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Frissítve
Előző sztori

Május 9-én nyithat a pécsi ZOO, addig zárva marad

Képgaléria
Következő sztori

Így indult újra az élet hétfőn Pécsen!

Legutóbbiak innen: Egészség

bool(false)