Címlap Baranya Kétmilliós aj...

Kétmilliós ajándékot kapott a Máltai Szeretetszolgálat az E.ON Hungáriától

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több mint 2200 liter fertőtlenítő folyadékot ajánlott fel a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak pandémiás védekezési készletéből az E.ON Hungária Csoport. Az adománnyal a szervezet szociális krízisközpontjaiként üzemelő Jelenlét házainak biztonságos működéséhez járulnak hozzá. A 444 darab ötliteres fertőtlenítő a Szeretetszolgálat terepen dolgozó munkatársainak és a gondjukra bízott, nehéz helyzetben élő családok, idősek egészségének megóvásához járul hozzá szerte az országban.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai a járvány alatt sem hagyják magukra a kistelepüléseken élő rászoruló embereket, az általuk működtetett Jelenlét pontokra bárki bemehet segítséget kérni. A „terepen” mozogva a jelenlegi járványhelyzetben az alapvető higiénia megteremtése és a megfelelő vírus elleni védekezés elengedhetetlen mind a Szeretetszolgálat munkatársai, mind a gondoskodásra szorulók esetében.

Az E.ON Hungária Csoport erre gondolva adományozott több mint kétmillió forint értékű fertőtlenítő folyadékot az országos lefedettségű karitatív szervezetnek. A 444 darab ötliteres kannába csomagolt fertőtlenítőt a vállalat pécsi telephelyéről szállították el a Szeretetszolgálat budapesti raktárába, ahonnan az ország számos pontjára jut el az adomány.