Friderika

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Segítsen vérével!

/

A vérkészítményeket folyamatosan pótolni kell, ezért szükség van a véradók segítségére!

A vérkészítményeknek viszonylag rövid a lejárati idejük, ezért kell őket folyamatosan pótolni! Egy véradás alkalmával 3 embernek is segíthet.

A héten is várják kihelyezett véradásokon a segíteni szándékozókat. Ma, augusztus 17-én Nagykozárban, a Művelődési Házban délután fél 4 és fél 6 között; augusztus 18-án Mecseknádasdon a Civil Házban 11 és délután 1 óra között, míg szintén kedden a pécsi Biblia Baptista Gyülekezetnél délután 4 és 6 óra között, valamint a sásdi általános iskolában augusztus 19-én, szerdán 9 és 11 óra között lehet majd vért adni.

Az ünnep miatt rövid hetünk lesz, ám ezekben a napokban is várják a donorokat az állandó véradási helyszíneken: Pécsett, a Regionális Vérellátó Központban illetve a mohácsi és a komlói kórházak transzfúziós osztályain.

A további tudnivalók az Országos Vérellátó Szolgálat honlapján találhatóak.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Délen több napsütésre számíthatunk

Következő sztori

Egyetemi hallgatók is segítenek a községek fejlesztésében

Legutóbbiak innen: Egészség

bool(false)