Ipoly

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Online zenével és virtuális bulival zajlik idén a PTE ponthúzó partija

Csütörtökön kiderül, kik kezdhetik meg a Pécsi Tudományegyetemen az új szemesztert. A felvételi ponthatárok kihirdetését hagyományosan a Széchenyi téren szokták ünnepelni, azonban a járványhelyzetre tekintettel idén ez a megszokott formájában nem lehetséges.

Hirdetés

A diákok azonban nem maradnak zene nélkül, hisz online bulit szervez a PTE, melyet a Facebookon keresztül lehet majd követni.

A PTE Ponthúzó party július 23-án 19:30-kor kezdődik. Ekkorra már várhatóan nagy lesz az izgalom, hiszen a köszöntő után, este 8 órától várják a diákok az sms-ben érkező értesítést a felvételi eredményről. Emellett a felvi.hu oldalon is látható lesz az adott szakon meghatározott, felvételhez szükséges minimum ponthatár, az e-felvételi rendszerbe belépve pedig a jelentkezők megtekinthetik a saját felvételi eredményüket.

Mindehhez a zenei aláfestést a Halott Pénz zenekarból ismert DJ Venom fogja szolgáltatni, hogy az öröm még boldogabb legyen, a bánat pedig kevésbé fájjon. Azoknak sem kell búsulniuk, akiket nem vettek fel az Egyetemre, ugyanis a pótfelvételi eljárásban még bekerülhetnek.

A program:

  • 19:30-tól warm-up zene, „gyülekező”
  • 19:55 felvételiző diákok köszöntése
  • 20:00-tól MINDEN KIDERÜL – sms-ben értesítés érkezik a felvételi eredményről
  • 21:00-ig buli DJ Venommal
Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek

Következő sztori

Már csak pár napig látható az 5000 éves üstökös!

Legutóbbiak innen: Egyetem

bool(false)