Pótavatást tartottak a pécsi orvoskaron

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara június 26-án rendezte az általános orvos és fogorvos pótavatást a dr. Romhányi György aulában.

Az ifjú doktoroknak tavaly csak írásban volt lehetőségük az orvosi eskü letételére. Elsőként az általános orvos szakon végzett doktorok tették le az orvosi esküt, utánuk következtek a fogorvosok.

Mindannyian emléklapot kaptak, a summa cum laude minősítéssel végzett doktorok az Erzsébet- gyűrűt, valamint az orvoskar ajándékát is átvehették.

A hallgatók az előző évekhez hasonlóan tavaly is részesültek elismerésekben, amiket postán juttatott el a kar számukra. Az ünnepségen személyesen is gratuláltak nekik.

A Mestyán Gyula díjat – amire dr. Mestyán Gyula gyermekgyógyász professzor emlékére a kiemelkedő TDK-munkát felmutató végzős hallgatók pályázhattak – dr. Kremzner Noémi Rita orvos, és dr. Niklai Réka Rebeka fogorvos nyerték el.

Több éves kimagasló klinikai demonstrátori tevékenységéért oklevélben részesült: dr. Buda Ágnes és dr. Johannes Maria Athanasius Broll.

Kiemelt képünk forrása: aok.pte.hu.

Előző sztori

Ne július 1-jén keresse fel orvosát!

Következő sztori

Érkeznek az adószámla-egyenlegek!

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1