Címlap Gazdaság Megrohamozták...

Megrohamozták a vásárlók az újranyitott pécsi INTERSPAR-t

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közel ötmilliárdos beruházásból újult meg a pécsi INTERSPAR hipermarket; a mai nyitási napon rengetegen keresték fel a megújult létesítményt a Siklósi úton.

A cég tájékoztatása szerint Dél-Dunántúl egyik legmodernebb hipermarkete lett a pécsi Siklósi úti INTERSPAR, amely rekordidő, alig fél év alatt újult meg, így áprilistól a vevők már egy, a 21. század technológiai és minőségi elvárásainak megfelelő létesítményt vehetnek birtokukba. Az üzletben tovább bővült a speciális igényeket kielégítő termékek választéka, kiemelt helyre kerültek az egészségtudatos táplálkozást segítő, valamint a bio- és diabetikus élelmiszerek. A gyorsabb bevásárlást önkiszolgáló kasszarendszer segíti. Az üzlet bejáratánál található a helyben készült ételeket kínáló INTERSPAR to Go egység, ahol nemcsak elvitelre ajánlanak egészséges és jóízű fogásokat, de akár helyben, kellemes körülmények között is elfogyaszthatják azokat a vendégek.

A 84 dolgozónak munkát biztosító pécsi INTERSPAR-ban a 4 milliárd 670 millió forintos beruházásnak köszönhetően átalakult az üzlet eladóterének teljes elrendezése, amely a felújítást követően modern, mégis otthonos érzést és kényelmet közvetít. Új, energiatakarékos hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek a belső térbe. A napelemes rendszernek és az előadótérben kiépített LED-világításnak köszönhetően az épület elektromos igényeit takarékosan elégítheti ki, illetve az új szén-dioxid alapú hűtéstechnikai rendszer szintén környezetkímélő megoldás. Az egység teljes területén ingyenes wifi-szolgáltatás érhető el.

A SPAR online-shop és annak áruházi átvételi lehetősége egyre népszerűbb, ezért a pécsi hipermarket újjáépítésekor is szem előtt tartották, hogy ezt a vásárlási formát támogassák. A vásárlók heti hat napon keresztül kétórás idősávokban vehetik át itt az online leadott rendelést.

A Pécs Aktuál olvasóinak beszámolói szerint rengetegen keresték fel a kora reggeli nyitás óta az üzletet, ami érthető, hiszen sokaknak hiányzott már a fél éve bezárt áruház. Egyébként az ugyanabban a komplexumban kialakított OBI is szintén ezen a napon nyitotta meg kapuit, a barkácsáruházat szintén elözönlötték a látogatók.