Címlap Baranya Adrenalinfügg...

Adrenalinfüggőknek is épültek csúszdák Harkányban

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptemberben került átadásra a Harka Vízivilág, amely számos korosztály számára biztosít aktív, négy évszakos kikapcsolódási lehetőséget.

Járd körbe velünk!

Az új élményfürdő épületének földszintjén egy kalandmedence és egy élménymedence helyezkedik el, amelyekhez egy külső strand- és úszómedence csatlakozik. A kalandmedencében az „adrenalinfüggő” vendégek Turbó csúszdákról csobbanhatnak a vízbe, vagy az ugrótoronynál és a mászófalon tehetik próbára ügyességüket.

A sodrófolyosó és a pezsgőmedence a lazítani vágyók számára nyújt frissítő élményeket, a gyermekkel érkezők számára külön családi csúszda került kialakításra. Az élménymedence különleges, kellemes vízi masszázst biztosító élményelemei a nyakzuhanyok és a víz alatti pezsgőpadok.

A két részre osztott, tágas külső nyitott medence télen-nyáron garantált felüdülést nyújt.

Ezzel az állomással egy fejlesztéssorozat újabb, jelentős mérföldkövét érte el a Harkányi Gyógyfürdő.

Először 2017-ben egy új Gyerekvilág, majd két év múlva egy modern Szaunavilág került átadásra a nagyközönségnek.

Az új mérföldkővel lezárult a fürdő fejlesztésének egy jelentős üteme, megvalósult az épületegyüttes egyik teljes szárnyának a rekonstrukciója.

A Harka Vízivilág megnyitásával pedig valójában egy régi álom is valóra vált: az élményfürdővel immár a Harkányi Gyógyfürdő is teljes értékű szórakozást tud nyújtani minden generációnak, az év minden szakában.

Bővebben a Harka Vízivilágról itt olvashatsz!