Címlap Hírek AUGUSZTUS 20....

AUGUSZTUS 20.: itt vannak a baranyai programok!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

XXIV. Mohácsi Nemzetközi Néptáncfesztivál – International Folkdance Festival

Időpont: augusztus 17–20.
Helyszín: Mohács, Széchenyi tér

Ismét Mohácsra érkezett a Nemzetközi Néptáncfesztivál, immáron 14. alkalommal. A hagyományőrző rendhagyó esemény három napon át tart, és országunk legjobb néptáncosai mellett nemzetközi együttesek is megmutatják tudásukat. A részletes programért kattints ide!

Villányi Hosszú HétVÉGRE! 2021

Időpont: augusztus 19–22.
Helyszín:
Villány – Villányi borvidék

A borszerelmesei sem maradnak hoppon a hosszú hétvégén, Villány megannyi borkóstolási programmal várja az arra kíváncsiakat. Lesznek dűlőtúrák, pinceséták, kézműves foglalkozások, gyerek sarok, különleges vacsorák, zenés esték és kvíz!

A részletes programokért kattints ide.

SIKLÓS-MÁRIAGYŰD: CzukorBorShow 2021

Időpont: augusztus 19,
Helyszín:
Siklós, Arany János u. 19.

fotó: villanyiborvidek.hu

A három és fél órás esemény remek kikapcsolódás azoknak, akik kicsit kiakarnak szakadni a zajos városokból. Finom sütemények mellett borozhatunk is – mindezt élőzene mellett! A részletes programért kattints ide.

ORFŰ: Az új kenyér ünnepe és Táncház

Időpont: augusztus 19–21.
Helyszín:
Orfű, Füzes Antal Sétány

forrás: Orfűi Malmok

Az Orfűi Malmok számára az augusztus 20-i államalapítás, Szent István és az új kenyér ünnepe kiemelkedően fontos. Évek óta meghatározó eseményként kezelik, és idén se lesz másképp! A programok már csütörtökön elstartolnak – kenyérdagasztástól kezdve, különböző előadásokon és ebédeken át az élőzenés koncertekig és táncházig lesz minden, mi szemnek és szájnak ingere. A részletes programokért kattints ide!

XXVI. Harkányi Szüreti Fesztivál

Időpont: augusztus 20–22.
Helyszín:
Harkány, Kossuth Lajos u. 7

Augusztus 20. és 22. között bulizhatunk egy nagyot a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. A különböző élőzenei koncertek – na meg a csobbanás – mellett kézművesvásár, sportolási lehetőségek, gyerekprogramok, mászófal és veterán autók várnak ránk. A részletes programokért kattints ide!

forrás: harkanyfurdo.hu