Címlap Bulvár Pánikba esett...

Pánikba esett a hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyermekáldás száll a a házra, ikrek jönnek a világra - közölte a nagy hírt a Blikk. Az énekesnő egyébként Pécsett szeptember 24-én lép színpadra!

Rúzsa Magdolna és férje elérkezettnek látta az időt, hogy szülők legyenek. Az aranytorkú énekesnő azt is elárulta, hogy nem kellett sokat várni a kicsikre.

Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat.

nyilazta a Magdi

Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman.

Kismama és férje azért is várt a nagy bejelentéssel, hogy biztosak legyenek: a babák egészségesek és szépen fejlődnek. Ezt pedig nemrég a Czeizel Intézetben történt vizsgálat is alátámasztotta.

Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik…

– mondta a Blikknek a 35 éves kismama, aki egyelőre bírja a munkát, ám hamarosan vissza kell vennie a tempóból. Az énekesnő, aki egyébként szülésznőnek tanult,  az utolsó pár hónapot kórházban tölti majd.

(Kiemelt MTI – Mohai Balázs)