Ingyen utazhatnak az Integrált Nappali Szociális Intézmény dolgozói Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ingyenesen utazhatnak a pécsi, helyi járatú autóbuszokon az Integrált Nappali Szociális Intézmény (INSZI) dolgozói. Az önkormányzat a járványügyi veszélyhelyzet megszűnéséig biztosította számukra a korlátlan és ingyenes utazást a Tüke Busz Zrt. járatain - derül ki a Pécsi Önkormányzat közleményéből.

Az intézkedésre azért volt szükség, mert a koronavírus járvány ideje alatt megnőtt a segítséget igénylő pécsiek száma, akiknek az ellátását az INSZI munkatársai a rászorulók otthonában biztosítják. Ehhez az intézmény dolgozóinak rendszeresen buszra kell szállniuk a városban, számukra jelent nagy könnyebbséget az ingyenes és korlátlan utazás. A városvezetés ezzel az intézkedéssel is segíti a rászoruló pécsiek ellátását és a járvány elleni helyi védekezést – írta a Pécsi Önkormányzat.

Az ingyenes utazást az érintettek a személyazonosításra használható igazolványuk és a kormányrendeletben a koronavírus világjárvány elleni védekezésben közreműködők számára előírt igazolás felmutatásával vehetik igénybe.

Hirdetés
Előző sztori

Megérkezett az adótraffipax

Következő sztori

Eloltották a tüzet Hosszúhetényben

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1