Címlap Hírek Keresik Schai...

Keresik Schaier Krisztinát

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 55 éves nő eltűnésének ügyében – számolt be a police.hu.

Schaier Krisztina 165 centiméter magas, vékony testalkatú, festett barna hajú. Eltűnésekor szürke esőkabátot, napszemüveget viselt, és egy bőrönd volt nála. A nő mentális betegségben szenved, gondnokság alatt áll.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a 14010-157/286/2022. körözési számon folytat eljárást egy zalamerenyei lakos eltűnése miatt.

Eltűnésével kapcsolatban tettek bejelentést a rendőrkapitányságon, mivel

Schaier Krisztina 2022. augusztus 30-án reggel Nagykanizsáról ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott életjelet magáról.

A nő felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2700-ás mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.