Címlap Baleset Szívszorító v...

Szívszorító videó: „Itt halt meg a férjem” és vele együtt 18 másik ember 2000 óta

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 2000-es évtől napjainkig 18 mérnökségi szakember hunyt el munkaterületen figyelmetlen vagy szabálytalan közlekedők miatt. Ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. figyelemfelhívó kampányt indított két évvel ezelőtt. Itt a legújabb szívszorító videójuk!

Még most is hetente történik baleset!

Neked lenne erőd visszatérni arra a helyszínre, ahol egy szeretted tragikusan meghalt? Ráadásul egy forgalmas autópálya kellős közepére, mialatt körülötted nagy sebességgel száguldanak el az autók?

tette fel a kérdést a Magyar Közút a közösségi oldalán.

Az özvegy visszatért arra a helyszínre, ahol elhunyt a férje

azért, hogy ezt kérje: ha útközben munkaterületre figyelmeztető jelzésekkel találkozol, lassíts!

Idén sok felújítás, még több turista lesz az utakon

Az úton lévők tehát számos esetben találkozhatnak munkaterülettel, ahol szakemberek sokasága végzi folyamatosan a felújítási és a napi üzemeltetési, burkolatjavítási, növényzetgondozási munkákat – írták.

Hetente törnek össze figyelmetlen autósok a munkaterületek elejére kihelyezett ütközési energiaelnyelő szerkezetet. Legutóbb néhány napja történ baleset.

Arra kérik a közlekedőket, hogy a következő hónapokban is fokozott óvatossággal közlekedjenek, a munkaterületekre figyelmeztető és ott érvényben lévő korlátozásokat tartsák be és még utazás előtt tervezzék meg optimális útvonalukat, kalkulálják be a munkavégzésekhez esetlegesen kapcsolódó hosszabb menetidőket a www.utinform.hu oldal segítségével.