Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sokakat meglepett azzal Topán László, hogy kilépett a Momentumból és az önkormányzati frakcióból is - szokatlan és bátor döntést hozva ezzel. Az önkormányzati képviselő azonban nem adta fel, folytatja a munkáját, kitölti a ciklusát, mert tartozik a választóinak - mesélte el exkluzív podcastunkban. Döntéséről, annak okairól, a városvezetéssel vívott belső konfliktusokról beszélgettünk a képviselővel, illetve arról is, milyen várost építene fel gyermekeinek, ha rajta múlna.

A közel egyórás műsorban számos témát érintettünk: szóba került Nemes Balázs csalási ügye és annak eltussolásszerű megoldása, emellett a városvezetés módszereibe is bepillantást engedett a képviselő, illetve beszélt arról is, hogy mi az, ami igazán fájdalmasan érintette, miután nagy reményekkel és lelkesedéssel vetette bele magát az önkormányzati munkába, de ott végül nem azt találta, amire számított. A jövő azonban tartogat meglepetéseket, Topán László pedig sportolóként, barlangászként is hozzászokhatott már ahhoz, hogy átlendüljön a nehézségeken, ez most sincs másként.

A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni elsőként, később pedig az összes hivatalos podcast-felületen is elérhető lesz:Aki szívesebben hallgatná meg YouTube-on, annak ezt ajánljuk: