Címlap Baranya TRAGÉDIA: a 2...

TRAGÉDIA: a 27 éves Szandrát tíz nap alatt vesztették el, a család otthona pedig romokban hever a baranyai Királyegyházán

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Felfoghatatlan tragédia ért egy háromgyermekes családot a baranyai Királyegyházán. Tíz nap alatt vesztették el Szandrát. A 27 éves édesanyát hasnyálmirigy-gyulladással szállították kórházba pár hete, de onnan már nem tért haza. Otthon három pici gyermeke és férje gyászolja. 

Egy 7 hónapos, egy két és egy nyolc éves gyermek várja Szandrát, aki már soha nem tér haza

Dömötör Sándor és felesége 10 éve voltak házasok. Három hete azonban örökre megváltozott az életük. Szandra hasa begörcsölt, aminek felfoghatatlan tragédia lett a vége.

– Reggel dolgozni mentem, még ő keltett fel. Délután amire hazaértem, már rosszul volt. A hasa annyira görcsölt, hogy elvittem ügyeletre Szigetvárra. Ott azonban mentőbe tették és azonnal Pécsre szállították – mondta megtörten Sándor. A férj ekkor még nem sejtette, mi vár rájuk.

Nem voltam erre felkészülve, csupán 27 éves volt

Szandra csak a családjának élt

Szandra egy szombati napon került kórházba. Vasárnap még telefonon beszélt férjével, majd elaltatták.

– Az utolsó szava az volt, hogy „megvizsgáltak”. Ez volt az utolsó, amit mondott nekem – emlékszik vissza Sándor, aki ezután még meglátogatta altatásban lévő feleségét, de beszélni már nem tudtak.

A hasnyálmirigy-gyulladás megfertőzte Szandra többi szervét

Szandrát hiába kezdték kezelni, a hasnyálmirigy-gyulladás létfontosságú szerveket is megfertőzött. Az életerős asszonyt tíz nap alatt vesztette el családja.

Egyedül maradtak, a ház pedig romokban

A tragédia teljesen váratlanul érte a családot. Szandráék januárban álltak neki házuk felújításának a Pécshez közeli Királyegyházán. A terv az volt, hogy a nagymamától örökölt ingatlanban boldogan élik le életüket három gyermekkel.

– Egy vállalkozó el is kezdte a felújítást, de sajnos eltűnt. Így a felújítás is abbamaradt. Most azt szeretném, ha Szandra utolsó álma valóra válna. Egy szép otthon – mondta az özvegy apuka.

A férj csak annyit kér, hogy valaki számlára segítsen befejezni a házat!

Az apa hegesztőként Pécsett dolgozik. Jelenleg elképzelni sem tudja, hogyan oldja majd meg a mindennapokat szeretett felesége nélkül.

– Egy biztos, úgy ahogy eddig is, mindent elkövetek, hogy a legjobbat nyújtsam a gyerekeimnek – mondta Sándor, akinek most mégis az egyik legfontosabb kérése az, hogy egy olyan vállalkozót találjon, aki az elkezdett, ám félbehagyott felújítást befejezi. Méghozzá számlára.

AKI SEGÍTENE, KÉRJÜK, HOGY A

[email protected] címre írjon!

Vagy telefonon is hívhatja az apukát:

06 30 942 9997 -es telefonszámon

Köszönjük a megosztást!

Az apukával készült interjúnk: